Mennyi mindenre lehet ideje egy anyának?

Nő vagyok, dolgozó nő, családanya és feleség. Ezek mellett vezetem a háztartást, főzök, mosok, takarítok. A foglalkozásom karrier tanácsadó. Főként középiskolásoknak adok tanácsokat, hogy mit kezdjenek a jövőjükkel, hogyan tanuljanak tovább, milyen foglalkozás illik hozzájuk. Szeretem a munkámat, szeretek segíteni a gyerekeknek, szeretem látni, hogy rátalálnak önmagukra, a tanácsadásaimnak köszönhetően elkezdik látni az útjukat, melyre rálépnek és elkezdenek haladni rajta. Azért is szeretem a tanácsadói munkát, mert a kisgyerekek mellett otthonról is tudom végezni.

Sok egyéb dolgot csinálok otthonról, például a bevásárlást. Nem szeretek boltba járni, így az online bevásárlást részesítem előnyben. A kedvenc boltom pedig a LordShop, ami lényegében egy fantasztikus bababolt, sőt igazából sokkal több annál. Ennek az az oka, hogy nem csupán bababolti termékeket lehet kapni, hanem sok egyéb dolgot, aminek nagyon örülök.

Kedvelem a LordShop weboldalt, mert a választék óriási, mindig megtalálom azt, amit éppen keresek. Itt megvannak a kedvenc márkáim a lehető legkedvezőbb áron, legyen szó higiéniai termékekről, pelenkákról vagy kozmetikumokról. Ugyanis a LordShopban rengeteg típusú termék kapható, amik kifejezetten jól vannak csoportosítva, hogy az óriási választékban az ember megtalálhassa a legrövidebb idő alatt azt a terméket, amit keres.

LordShop

A kategóriák a következőek: lehet kapni sebtapaszokat és ragtapaszokat, egészségügyi termékeket, tamponokat, betéteket, fültisztító pálcikákat, toalett papírokat. Vannak a webshopban cserefejek a készülékekhez, eldobható borotvák, hagyományos borotvák és hagyományos pengék, kifejezetten nőknek készült borotvák és rendszerkészülékek is. Vannak szájápolási termékek, fogkefék és fogkrémek, valamint szájvizek a legismertebb márkákban. Kaphatók továbbá szappanok és kézmosók több árban és méretben egyaránt. Van Althea, Baba, Amaril, Dettol, Jade, Palmolive és még sok egyéb. A férfi kozmetikumok választéka is igen széles. Vannak dezodorok, parfümök, hajápolási termékek, és tusfürdők. A női kozmetikumok ennél még szélesebb választékban találhatóak a honlapon. Vannak a férfi kozmetikumokhoz hasonló termékek, tusfürdők, parfümök, hajápolási termékek, dezodorok, borotválkozáshoz termékek, sminkek, intim mosakodók, napolajak, naptejek, testápolási termékek és minden, ami a nőknek szükséges lehet a fürdőszobában.

Itt még nem ért véget a honlap termékkínálatának felsorolása, ugyanis vannak még háztartási cikkek. Olyanok, mint a tisztítószerek, a konyhai eszközök, a takarító eszközök, a mosószerek, kapszulák és textilöblítők, a papíráru, a nedves wc papír, a tasakok, az illatosító termékek, az elemek és elemlámpák, a gyertyák, mécsesek és illóolajok, valamint a szúnyog és kártevőirtók. A háztartási cikkek után a legfőbb termékek, a bababolti termékek következnek. Lehet kapni papír és írószereket, gyermek naptejet, popsikrémet, fürdetéshez és etetéshez szükséges termékeket és eszközöket, gyermeksampont, testápoló és szájápoló termékeket, valamint természetesen a ruhaneműket.

A babáknak van még sok nedves törlőkendő, akár szettekben is és persze a pelenka, szintén szettben és akár próbacsomagban is. Vannak még vitaminok, szájmaszk és természetesen a folytonos akciók. Ezért is éri meg a LordShopban vásárolni, nemcsak édesanyáknak, hanem akárkinek.