A főnökömtől kaptam a tanácsot, hogy hol csináltassak energetikai tanúsítványt

Az a típusú ember vagyok, akinek állandóan ezer fele vannak a gondolatai, elképesztően szétszórt tudok lenni sajnos, és ez gyakorta sok kellemetlenséget okoz számomra. Szerencsére mind a barátaim, a családom és a munkatársaim nagyon pozitívan állnak hozzám, mindenben segítenek, sokan külön szoktak figyelmeztetni, ha különböző határidők közelednek, nehogy valamit véletlenül elfelejtsek. Arra azonban senki sem figyelmeztetett, hogy egy ingatlan eladásakor bizony szükséged van egy energetikai tanúsítványra.

Szóval az történt, hogy a nagyszülőktől örököltem egy családi házat a főváros vonzáskörében. Mivel nem nagyon használtam, odaköltözni ugyanis nem akartam, de azért szentimentális értéke volt számomra, egy ideig visszakoztam azzal kapcsolatban, hogy eladjam: inkább kiadtam albérletbe. Nem rég azonban pont úgy alakult az életem, hogy több pénzre volt szükségem, ezért fájó szívvel ugyan, de meghirdettem a házat, hátha el tudnám valakinek adni. Mivel amúgy viszonylag közel van a fővároshoz, ráadásul a nagyszüleim alaposan karban is tartották, viszonylag könnyen találtam vevőt rá, sőt, még válogatni is tudtam, és tényleg a legszimpatikusabbnak adtam be végül a derekam.

Még csodálkoztam is amúgy, hogy minden mennyire simán megy, mikor egyik nap megkérdezte a főnököm ebédszünetben, hogy mi újság a házzal. Mondtam, hogy nemsoká már írjuk alá az adásvételi szerződést, mire az iránt kezdett érdeklődni, hogy amúgy hol csináltattam az energetikai tanúsítványt, ő is épp keres erre egy jó céget. Mondanom sem kell, úgy néztem rá, mint borjú az új kapura, azt is neki kellett elmagyaráznia, hogy mi az az energetikai tanúsítvány. Ennek fényében azonnal lázasan kutakodni kezdtem a neten, hogy mi is ez az energetikai tanúsítvány tulajdonképpen, illetve legfőképp az érdekelt, hogy tudom a leggyorsabban, legolcsóbban elintézni.

Nem sok keresgélés után ráakadtam a www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ weboldalra. Ez egy nagyon vagány kis oldalnak tűnt, egyrészt a cég is szimpatikus volt, amelyikhez tartozott az oldal, másrészt rengeteg hasznos információt találtam itt pluszban az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatban azon felül, amit a főnököm elmondott.

A vicces az egészben, hogy böngészés közben hallottam, hogy pityeg a telefonom: új e-mail érkezését jelezte. Megnéztem, hogy mégis ki írhatott. A főnököm volt, és nagyon vicces volt, a következő linket küldte: www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/. Leírta még az e-mailben, hogy ő most azon gondolkodik, hogy ezzel a céggel veszi fel a kapcsolatot, mert tök jó áron dolgoznak, ráadásul gyorsan, és tudta, hogy ugyanezek a prioritások nálam is. Visszaírtam, hogy én is őket néztem, és végül abban maradtunk, hogy mindketten velük vesszük fel a kapcsolatot. Ami amúgy így is történt, és mindketten nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással, szóval csak ajánlani tudom a céget mindenkinek, akinek energetikai tanúsítványra van szüksége.