Élethez hozzátartozik, hogy tudjuk tanácsot kérni

Az idősebbek tanácsát mindig meg kell fogadni, ezt mondom, a fiaimnak is nap mint nap. Legyen szó az életről, munkáról, párkapcsolatról, vagy házfelújításról. Mivel a fiaim távol élnek tőlem, ezért írásban tartjuk leginkább a kapcsolatot egymással. Van egy közös csoportunk, ahol mindent megbeszélünk. Fontos számukra a támogatás, és hogy az anyai tanácsok mindig jelen legyen az életükben. Megosztják velem a munkasikereiket, a problémáikat, azt, hogy miket is szeretnének elérni közép, illetve hosszabb távon. Szuper dolog, hogy még mindig számíthatunk egymásra és igényeljük azt is, hogy mindig tudjunk a másik hogylétéről. Kisebbik fiam lakásfelújításba kezdett, nagy fába vágta a fejszéjét, de én mindenben a segítségére voltam.

A fejébe vette, hogy merőben új dolgot szereltet be a lakásába, mely még számomra is nagyon újdonságként hatott. Az interneten keresgél, és talált egy remek oldalt, ahol falfűtéseket forgalmaznak és szerelnek be. Ez a kettő együtt remek dolog, az meg pláne csodás, hogy a cég a szerelést is vállalja, mivel ezzel sok időt takarított meg a fiam és számomra is, mivel mindenben a segítségére voltam. Szuper vállalás ez a cégtől, mivel ők tudják mégis a legjobban mit is és hogyan kell, ők képesek a legszakszerűbben ellátni a feladatot.
Miután fiam kitalálta, hogy neki márpedig falfűtése lesz üzenetben átküldött egy linket:  https://elektromospadlofutes.info/rendszer/falfutes, ezen linken keresztül én magam is megbizonyosodtam, hogy szuper dolgot gondolt ki a lakásába.

Ahogy itt olvasgattam:  https://elektromospadlofutes.info/rendszer/falfutes, magam is rájöttem, hogy ez az újszerű megoldás fantasztikus lehetőség a felújítás során.

Az oldal maga még számomra is érhetően megfogalmazta, hogy mit is takar ez a falfűtés, ez nagyon jó megoldás a cégtől, hogy érhető, hétköznapi formában vázolja fel, hogy mit is forgalmaz. Nagyon megtetszett nem csak nekem, de a fiamnak is, hogy energiatakarékos módját talált az otthona melegebbé tételére. Nagy felületen képes ez a rendszer felfűteni a lakást. Nagyon tetszett, ahogy felvázolta a cég, hogy a falfűtés milyen hatásmechanizmussal és milyen módon is működik. Ahogy a hasonlattal felvázolták, egy perc alatt világossá vált. El kell képzelni, egy téli napos időt, amikor a nap sugarai meleg érzettel töltik fel az embert, majd, hogy ugyan abban a hőfokban árnyékba vonulunk. A napos részen melegebbnek, míg az árnyékban hűvösebbnek érezhető az idő. Ilyen sugárzó módot alkalmaz a falfűtés is, sugározza a hőt. És ami nem elhanyagolható, hogy ezáltal az új technológia által, alacsonyabb hőfok alkalmazásával is melegségérzetet tudunk elérni, így energiatakarékos is a rendszer.

Fiam némileg bizonytalan volt pár dologban, ezért felhívta a cég ügyfélszolgálatát, ahol nagyon kedvesen és segítőkészen válaszoltak az összes felmerülő kérdésére. Nagyon felkészült ügyfélszolgálati munkatárssal sikerült beszélni. Elmondta, hogy nagy felületek bevonására is alkalmas ez az amorf anyag, melyet nem vágnak el, de nem is kell, hogy a padlótól a plafonig beborítsa a fűtőszál a falat. Valamint a párásodás tekintetében sincs olyan tapasztalataik, hogy ez előző munkáik során gondot okozott volna, nem kaptak soha párásodásról való jelzést. Fiam teljesen megnyugodott és meg is rendelt az ő falfűtését.

Ezek után már csak akkor keresték, amikor a szállítási és beszerelési időpontot egyeztették. Nagyon rugalmasan és vásárlóbaráton tudtak a fiam nagyon elfoglalt időbeosztásához alkalmazkodni. A szerelés maga, gyorsan és szakszerűen zajlott, látszott a szakembereken, hogy egy összeszokott, gyakorlott gárda, akik értik a dolgukat. Mindent elmagyaráztak, hogy hogyan működik és megadták elérhetőségüket miután a fedő réteg a falra kerülne kereshetik őket, vagy akkor, ha a következő munkafolyamatban részvevő munkások elakadnának, bátran lehet őket keresni, ez rendkívül nagylelkű ajánlat, mellyel a cég minden egyes munkája elvégzése után felajánl, mindent a vevőik érdekében, hiszen ők az elsők és az tartják szem előtt, hogy a fűtési rendszer minden körülmények között kiválóan működjön. Fiam azóta is nagyon meg van elégedve a falfűtésével, és minden barátjának pozitívan nyilatkozik a cégről és az azzal való tapasztalatokról, miszerint nagyon precízek, és kiváló minőségben dolgoznak.