A munkatársunk legénybúcsúja a Balaton vizén

Szerencsés vagyok, mert egy igen összetartó munkaközösségben van lehetőségem dolgozni. A kollégák nem csak emberek, akikkel reggel találkozunk, ledolgozunk együtt az irodában 8-10 órát, aztán mindenki menekül amerre lát. Sokkal inkább egy baráti közösség kovácsolódott össze az évek során, akik mindemellett még együtt is dolgoznak. Így néz ki a mi tanácsadói irodánk, ahol nem csak az ügyfeleket, hanem egymást is ott segítjük, ahol csak tudjuk. Így amikor az egyik fiatal kolléga bejelentette, hogy megkérte a barátnője kezét, egy emberként gratuláltunk és örültünk neki. Az is teljesen egyértelmű volt, hogy a többi férfikollégával mi rendezzük neki a legénybúcsút, annak ellenére is, hogy ez kérdéseket vetett fel. De a csapatmunka, mint mondtam, nem ér véget a munkaidő lejártával. A https://balatonpro.hu/legenybucsu/ oldalnak ebben is nagy szerepe volt, hiszen ennek a Balatoni szervező cégnek a segítségével, akik hajótúrás legénybúcsút tartanak, ráadásul teljesen elfogadható, mondhatni, kedvezményes áron!

Titokban kellett mindent csinálni, olyankor beszélhettünk az ilyesmiről, amikor az ifjú kolléga nem volt bent. Az egyik munkatársunk talált rá a https://balatonpro.hu/legenybucsu/ oldalra, és rögtön odatrombitált mindenkit, hogy nézzük meg. A válasz egyöntetű volt: mindenkinek automatikusan elnyerte a tetszését! Egész napos hajótúra korlátlan italfogyasztással? Mintha csak nekünk lett volna kitalálva! Szerencsére még volt idő szervezkedni, és az iroda nyitva tartását is úgy intéztük, hogy a nyáron azon a héten zárva voltunk, hogy senkinek se kelljen kimaradnia, és a kolléganők is pihenhessenek. Persze a legnagyobb csomagot választottuk ki, és összedobtuk a vőlegény költségét is, elvégre nehogy a saját legénybúcsúján költeni kelljen! Felvettük a kapcsolatot a https://balatonpro.hu/legenybucsu/ üzemeltetőjével és lefoglaltuk az időpontot. Hála az égnek pont szabad volt, szóval így már el lehetett árulni nősülendő munkatársunknak is a tervet.

Nagyon örült neki, hiszen gyerekkorában sokat vitorlázott a Balatonon, így neki ez egyfajta nosztalgia utazás is volt. Szerintem nem kell különösebben ecsetelnem, hogy mennyire jól éreztük magunkat. A megbeszélt napon megjelentünk a találkozóhelyen, ott vártak már minket. Egy nagyon kedves, szimpatikus kapitányunk volt, aki nagyon jól tűrte a legénybúcsúztatást, le a kalappal a türelme előtt. Az egész napot végig hajókáztuk, utána pedig aki még szomjas volt, az mehetett a közeli szórakozóhelyekre, hiszen oda is belépést biztosított a kirándulásért kapott karszalag. Ha finoman kéne megfogalmaznom, azt mondanám, hogy senki se maradt szomjas. Szóval a https://balatonpro.hu/legenybucsu/ tényleg teljes körű szolgáltatást nyújt, mondhatni, potom pénzért. Másnap a visszaút is kellemes volt, mindannyian próbáltuk kiheverni a történteket. De az egyszer biztos, hogy mindenki számára örök élmény marad a vitorlásozva legénybúcsúztatás.