A jóbarátok tudják a legjobb tanácsot adni, főleg akkor, ha hajvasalóról van szó!

Néhány éve munkával kapcsolatban jártam egy tanácsadó cégnél. Segítettek nekem, hogy felmérjük, milyen állás lenne számomra a legmegfelelőbb, és abban is, hogy milyen készségeket kell fejlesztenem. A közös munka nagyszerűen ment, az idők során barátságok is születtek a kezdeti tanácsadói együttműködések által.
Ezeket a barátságokat aktívan ápoltam akkor is, amikor már nem volt szükségem az életem ezen területének fejlesztésére. Jó érzés egy támogató közösséghez tartozni, olyan személyek közt lenni, akikre bármikor számíthatok.

Legutóbb egy elég egyszerű dologba tört bele a bicskám. A frizurám állandó gondot okozott. Természetes göndör hajkoronám megzabolázása mindennapos kihívás volt számomra, pláne úgy, hogy nem akartam, hogy túlságosan károsodjon a loboncom.
Anna javasolta, hogy próbáljam ki az ő hajvasalóját, és ha tetszik, rendeljek egyet én is. Ő nagyon meg van elégedve vele, és egyáltalán nem törnek el a hajszálai, mióta használja. Valóban jó eredményt produkált az én tincseimmel is, szóval megkérdeztem, honnan rendelte.

Jött is üzenetben a link: https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajvasalo-c1030
Nem ismertem ezt az üzletet, de Anna szerint az egyik legjobb, ahol valaha vásárolt. Megbízható, és zavarba ejtően nagy a termékválaszték náluk.

Utána jártam egy kicsit a bestmarkt.hu-nak, mielőtt kiadok egy kisebb vagyont a hajvasalóért. Megfordult a fejemben, hogy mivel több háztartási eszközre is szükségem van, hogyha jók a vélemények, akkor lehet, hogy azokat is innen kellene megrendelni.

A közösségi médiában és a böngészőben csupa-csupa pozitív véleményt találtam. Szinte olyannyira egybehangzóak voltak ezek a vélemények a bolt kiválóságát illetően, hogy azt hittem, valami fizetett véleményíró bandával állok szemben. Anna csak nevetett, és mondta, hogy majd ha én is rendelek, akkor meglátom, miért írnak ennyi jót.

Az oldaluk szimpatikus volt. Legelőször a legkritikusabb pontokat tekintettem át, nem a termékeket. Ez a mániám, ugyanis sokat elárul egy cégről, hogy mennyire kezelik nyíltan az elállás témakörét, vagy mennyire egyszerűen elérhető az adatvédelmi szabályzatuk.
Úgy láttam, semmi titkolni valójuk nincs, mindent könnyedén megtaláltam. Nem csak ezeket, hanem a szállítási és fizetési információkat is, valamint, hogy mely oldalakkal állnak partneri kapcsolatban. A bizalom első lépcsőfoka megvolt, így belefogtam a hajvasaló keresési projektembe.

Ámulatba ejtett a kínálat: közel 150 féle elérhető árucikk volt az általam megnyitott kategóriában. Hát, ez jóvala több, mint amire én számítottam, úgyhogy hamar láttam, hogy ezt nem fogom tudni mind végignézni. Őszintén szólva, kedvem se lett volna hozzá.

A kategória alján elérhető egy részletes leírás: ez arra szolgál, hogy bemutassa, milyen típusok elérhetőek, mik a különbségek, és melyik funckió mire szolgál. Ez alapján könnyebb volt elindulnom, mik lesznek a számomra fontos szempontok.

Az oldalsó szűrőpanel most kiváló szolgálatot tett. Itt be tudtam állítani, mely szempontok fontosak számomra, és ezek alapján máris leszűkült a kör. Most már csak 15 hajvasaló volt előttem. Ez még mindig nem kevés, de már sokkal átláthatóbb. Ezeket is berendeztem ár szerinti sorrendbe.

A szimpatikusnak tűnő darabokra rákattintva észrevettem, hogy részletes vásárlói véleményeket olvashatok ezekről. Nem mintha nem adnék Anna szavára, de minél több embernek válik be egy termék, annál valószínűbb, hogy én sem fogok majd csalódni benne. A vélemények egyedi módon elérhetőek: nem csak a klasszikus, csillagokkal történő értékelést tehetik meg a vásárlók, hanem szöveges vélemény formájában közölhetik az előnyöket és a hátrányokat. Ez rendkívül hasznos, ugyanis sokszor egy eszköz hátránya nem a paraméterek alapján jön elő, hanem használat közben.

Volt egy lehetőség, amivel webáruházban még nem találkoztam: itt össze lehet hasonlítani különböző termékeket! Ez nagyon jó, mert már elvesztem a bőség zavarában.
Kiválasztottam hát a 3 legszimpatikusabbat, és rákattintottam az “összehasonlítás” gombra. Ezek után a weblap egy táblázatba rendezte őket, így egymás mellett láthattam a különböző paramétereket. Ez meg is szüntette a bizonytalanságom, hogy melyik mellett tegyem le a voksom. Az egyik Remington hajvasalóra 60 hónap gyártói garanciát kapok! Úgy döntöttem, hogy ezt fogom megrendelni, még akkor is, ha nem pont ugyanaz, mint az Annáé. Ez attól sokkal jobb!

A hajvasaló kiválasztása után nem hagytam el az oldalt. Tovább nézelődtem, nem tudnám-e esetleg innen beszerezni a szükséges laptopomat is. Csodák csodájára: de! Óriási kínálat állt rendelkezésemre, és már rutinosan használtam a szűrési feltételeket.
A legjobb, hogy az oldalon tudtam meg, hogy lehetőségem nyílik akár áruhitel segítségével, részletre megvásárolni a laptopot. Ez egy ekkora tételnél bizony jól jön, és örültem, hogy nem lesz nagy procedúra, hiszen a bestmarktnak szerződött partnere van erre. Velük a teljes folyamat egyszerű, a járványügyi helyzetre való tekintettel akár érintés mentesen is le lehet bonyolítani a folyamatot.

Visszatértem a kosárhoz, és véglegesíteni kezdtem a rendelést. Csináltam egy felhasználói fiókot ehhez. Örültem, hogy Facebookkal is lehet regisztrálni. Így rengeteg irkálást spóroltam meg magamnak, és még attól sem kell tartanom, hogy elfelejtem majd a felhasználó nevem, jelszavam, ilyesmit.

A hajvasaló kifizetésére bankkártyás megoldást választottam.Ez a kedvenc fizetési módom, mert nem kell szenvedni a készpénzzel, és könnyebben követhetők a pénzügyek a bankkártyás tranzakciók által. Az oldal megbízható, titkosított fizetési felületet biztosít, így nem kellett azon sem aggódnom, hogy esetleg a bankkártyám adatait valaki ellophatja.

A szállítás gyorsan, alig 5 munkanapon belül megtörténik. Ha Pesten élnék, akkor be is mehetnék személyesen érte az üzletbe, de vidéki lakhelyem miatt a kiszállítás remek lehetőség, hogy elérjem az ilyen csúcsszuper termékeket. Nálunk ilyeneket nem lehet kapni az áruházakban.

Az ígérteknek megfelelően meg is érkezett a csomagom. Épségben, tökéletes állapotban vettem át a futártól.
Már csak ki kellett próbálnom, hogy az örömöm felhőtlen legyen.

Ezt a műveletet nem halogattam, a hajkoronám minden tincse gyorsan tűegyenessé vált. Örömömben küldtem is egy képet Annának, és megköszöntem, hogy átküldte nekem a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/hajvasalo-c1030 linket!